on-ear bluetooth stereo slušalice hër

(0 customer reviews)

99,00

(oko 735,88 Kn)

Lagane, graciozne i udobne

Slušalice hër su upravo onakve kako se ti osjećaš. Lagane i fleksibilne, prilagođavaju se tvom stilu i naglašavaju tvoj samopouzdani izgled. Uroni u svoju omiljenu glazbu bilo kada, bilo gdje i uživaj u bezgraničnoj slobodi tvojih pokreta. Tvoje uši će ih voljeti jer je zvuk beskompromisan baš kao i udobnost. Meka koža i podesiva traka za glavu prilagođene su tebi, stoga ostani kakva jesi i samo uživaj!

SKU: 41-10001 Category:

opis

Slušalice hër

Dizajn je posebno kreiran prema tvojim željama, jer voliš proizvode koji se točno uklapaju u tvoj život i odskaču od mainstreama. Lagane, graciozne i iznimno udobne, daleko su više od elegantnog pribora i uvjeravaju vas ponajprije oštrim zvukom. Slušalice hër dizajnirane su od strane jednog od najpoznatijih europskih proizvođača i trgovaca na veliko u području tonske tehnike i stoga ispunjavaju najviše standarde kvalitete.

Bežična sloboda

Slušalice hër se mogu univerzalno koristiti. Bilo da si na putu, baviš se sportom ili si kod kuće, zahvaljujući Bluetooth tehnologiji imaš potpunu slobodu kretanja. Ako je baterija prazna ili ako koristiš uređaj koji ne podržava Bluetooth tehnologiju, slušalice se lako mogu koristiti s isporučenim standardnim kabelom.

Jednostavno postavljanje

Postavljanje Bluetooth veze je izuzetno lako, uređaj mora samo imati Bluetooth sučelje te biti kompatibilan sa svim uređajima kao što su pametni telefoni, prijenosna računala, tableti, MP3 playeri, računala, kao i iPad, iPod, iPhone, MacBook, iMac. Tutorial Pairing

Minimalistički dizajn

Slušalice hër su dizajnirane u elegantnim nudim i bež tonovima te vješto ističu tvoj stil. Mat metal i mekana koža formiraju kvalitetnu kompoziciju uz izvrsan osjećaj dodira. Meki, fleksibilni jastučići za uši (On Ear) pružaju udobno držanje na glavi i daju ženstveni izgled.

Udobnost nošenja

Slušalice hër su vrlo lagane i karakterizira ih visoka udobnost nošenja. Slušalice teže samo 200 grama, a zahvaljujući dodatnoj presvlaci za uši i glavu pružaju dugotrajnu udobnost pri nošenju. Diskretna traka za glavu olakšava prilagodbu veličine tako da su slušalice prikladne za sve oblike glave.

Telefoniranje

Ugrađen mikrofon omogućuje brzo primanje poziva pomoću slušalica. Putem tipke je moguće prihvaćati, odbiti i pauzirati pozive, tako da pri slušanju glazbe i telefoniranju više nije potrebno posezati za smartphoneom.

Idealan suputnik

Jednostavno se spremaju u priloženu platnenu vrećicu, čime su slušalice hër lako prenosive i stoga vaš idealan pratilac u svakodnevnom životu.

Brza isporuka

Kao jedan od najvećih trgovaca audio opreme u Europi znamo koliko je važna brza i jednostavna dostava. Tvoja će se narudžba stoga obraditi odmah i pakirati u roku od 24 sata i dostaviti putem DHL-a.

značajke

Bluetooth-Version

4.1

Bluetooth-Profile

A2DP, AVRCP, APTX, HSP, HFP

Gesprächszeit

najmanje 23 sata

Wiedergabezeit

najmanje 21 sat

Standby-Zeit

840 sati

Ladedauer

2 do 3 sata

Reichweite

najmanje 10 m

Impedanz

64 ohma

Schalldruckpegel

102 ± 3dB (pri 1 kHz i 1 mW/IEC318)

Klirrfaktor (THD)

< 5%

Übertragungsbereich

20 Hz – 20 KHz

Spannungsversorgung

5 V (integrirane li-ion baterije)

Materialien

Koža, metal, plastika

Gewicht

0.2 kg

EAN

4260416830646

Zubehör

USB kabel za punjenje, mali utični kabel od 3,5 mm (120 mm), prijenosna platnena torbica, korisnički priručnik

Reviews

There are no reviews yet.

Show reviews in all languages (11)

Be the first to review “on-ear bluetooth stereo slušalice hër”

Your email address will not be published. Required fields are marked *