hër on-ear
bluetooth stereo fejhallgató

(0 vásárlói értékelés)

99,00

(kb.31.914,43 Ft)

könnyű, kecses és kényelmes

A hër fejhallgató idomul hozzád. Könnyen és flexibilisen alkalmazkodik stílusodhoz, és így hozzájárul a magabiztos fellépéshez. Merülj el mindig, mindenhol kedvenc zenéidben, és élvezd közben a mozgás határtalan szabadságát! A füled is imádni fogja, hiszen a hangzás tekintetében nem ismer kompromisszumot, épp úgy, mint a kényelem szempontjából sem. A puha bőr és az állítható pánt hozzád igazodik, tehát maradj mindig olyan, amilyen vagy és élvezd az élményt!

Cikkszám: 41-10001 Kategória:

Leírás

hër fejhallgató

A design pontosan a te kívánságaid szerint készült, hiszen azokat a termékeket szereted, amelyek tökéletesen passzolnak az életedbe, de nem feltétlenül követik a mainstreamet. A fejhallgatónk könnyű, kecses és nagyon kényelmes, sokkal többet nyújt, mint egy puszta kiegészítő, de ami még ennél is meggyőzőbb, az a hanghatása. A hër fejhallgatókat a hangtechnológia területén Európa egyik nagy múltra visszatekintő nagykereskedője tervezte, így ez a magas minőségi igényeket is kielégíti.

vezeték nélküli szabadság

A hër fejhallgatók univerzálisan használhatók. Függetlenül attól, hogy útközben, sportolás közben vagy otthon teszed fel, a Bluetooth-nak köszönhetően teljes mozgásszabadságot biztosít. Ha lemerülne az akkumulátor, vagy egy nem Bluetooth-kompatibilis eszközt használsz, akkor a fejhallgatót egész egyszerűen a csomagban található standard kábellel is működtetheted.

egyszerű beállítás

A Bluetooth beállítása pofonegyszerű, a végberendezésnek ugyanis csupán egy Bluetooth interfésszel kell rendelkeznie, a fejhallgató minden eszközöddel kompatibilis lesz, például okostelefonnal, laptoppal, tablettel, MP3 lejátszóval, PC-vel, iPaddel, iPoddal, iPhone-nal, MacBookkal vagy iMackel. Tutorial Pairing

minimalista design

A hër fejhallgatók elegáns nude és bézs színben készültek, hogy tudatosan kiemeljék stílusodat. A matt fém és a puha bőr kiváló minőségű párost alkot, nem beszélve a tökéletes tapintásról. A fejhez simuló, flexibilis on-ear fülpárnák gondoskodnak a kényelmes tartásról, egyben nőies külsőt kölcsönözve a fejhallgatónak.

Kényelem

A hër fejhallgatók nagyon könnyűek és rendkívül kényelmes őket viselni. Súlya mindössze 200 gramm, és az extra puha fül- és fejpárna révén hosszú ideig viselve is jól simul a fülekre. A diszkrét pánt megkönnyíti a méret beállítását, így a fejhallgató minden fejformához kiválóan illeszkedik.

telefonálás

Egy beépített mikrofon gondoskodik arról, hogy gyorsan fogadhass hívásokat a fejhallgatón keresztül is. A nyomógombok segítségével fel lehet venni, el lehet utasítani vagy szüneteltetni is lehet a hívásokat azért, hogy ne kelljen sem zenehallgatás közben, sem telefonáláskor egyből az okostelefonhoz nyúlnod.

az ideális kísérő

A csomagban található vászontáskának köszönhetően a hër fejhallgatók könnyedén szállíthatók, és ideális kísérői mindennapjaidnak.

gyors kiszállítás

Európa egyik legnagyobb hangtechnológiai kereskedőjeként tudjuk, milyen fontos a gyors és gördülékeny kiszállítás számodra. Ezért rendelésedet azonnal feldolgozzuk, a megrendelt terméket pedig 24 órán belül csomagoljuk és a DHL-lel kézbesítésre fel is adjuk.

jellemzői

Bluetooth-Version

4.1

Bluetooth-Profile

A2DP, AVRCP, APTX, HSP, HFP

Gesprächszeit

min. 23 óra

Wiedergabezeit

min. 21 óra

Standby-Zeit

840 óra

Ladedauer

2 – 3 óra

Reichweite

min. 10 m

Impedanz

64 Ohm

Schalldruckpegel

102 ± 3dB (bei 1 kHz und 1 mW/IEC318

Klirrfaktor (THD)

< 5%

Übertragungsbereich

20 Hz – 20 KHz

Spannungsversorgung

5 V (beépített Li-Ion akkumulátor)

Materialien

bőr, fém, műanyag

Gewicht

0.2 kg

EAN

4260416830646

Zubehör

USB töltőkábel, 3,5 mm-es mini jackdugós kábel (120 mm), jutatáska, használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Show reviews in all languages (11)

„hër on-ear
bluetooth stereo fejhallgató” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük